x

Red Barnet fejrer fødselsdag med musik

Red Barnet fejrer fødselsdag med musik

Billede: Martin Dam Kristensen

I anledning af Red Barnets 60 års fødselsdag præsenteres koncerten Rock på Rosenborg, der vil finde sted på Eksercérpladsen foran Rosenborg Slot lørdag den 27. august kl. 19:30.

Red Barnet har valgt at placere Rock på Rosenborg på området ved Rosenborg Slot, hvilket formodentligt hænger sammen med, at Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er protektor for Red Barnet.

Koncerten bygges op sådan, at et mindre antal orkestre og kunstnere inviteres til at være ”vært” og tilrettelægger af hver sin del af fødselsdags-koncerten. Hver vært vil søge at inddrage stjerner og legender fra rockens eller andre kunstarters verden, yngre kunstnere på vej med flere. Hver vært vil fremføre egne og andres store sange i nye udgaver og udtryk, som skaber stor forventning og oplevelse og giver basis for en stor musikalsk aften af unik karakter. Sanne Salomonsen, TV-2, Nikolaj Nørlund og folkene omkring dem arbejder lige nu på sammensætningen af hver deres del af programmet, som offentliggøres i den kommende tid.

Der vil være et begrænset antal billetter til salg for koncerten (ca. 7.000) – og kun siddepladser, og salget er gået i gang via BilletNet.

Rock på Rosenborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA