x

Madonna optræder ved Super Bowl

Madonna optræder ved Super Bowl

Den 5. februar er det Madonna, der går på scenen på Lucas Oil Stadium i Indianapolis, når Super Bowl for 46. gang løber af stablen. Madonna har nemlig fået æren af at være pauseunderholdning – et særdeles attraktivt erhverv, da showet overværes af over 162 millioner mennesker verden over.

Sidste år stod The Blak Eyed Peas for underholdningen, og før dem har navne som The Who, Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, U2 og ikke mindst Janet Jackson og Justin Timberlake spillet i pausen ved Super Bowl.

Madonna kommer altså med den eksklusive klub af megastjerner, der har optrådt ved Super Bowl, og hun har taditionen tro ikke tænkt sig at lade det gå stille af. Madonna har nemlig allieret sig med det farvestrålende fænomen Cirque Du Soleil og koreografen Jamie King.

Da Justin Timberlake i 2004 sang "I'm gonna have you naked by the end of this song" og eksponerede Janet Jacksons ene bryst, var USA på den anden ende. Super Bowl har efter episoden i en årrække haft, hvad der mere eller mindre kan karateriseres som traditionelle og ældre rocknavne på plakaten. Men med The Black Eyed Peas i 2011 og med Madonna, der er kendt for sit eksplicitte sexuelle kunstneriske udtryk, kan den tendens siges at være vendt.

Får Madonna selskab af M.I.A. og Nicki Minaj?

Madonnas optræden falder nogenlunde sammen udgivelsen af singlen "Give Me All Your Love", der forventes at være på gaden til enten februar eller marts.  "Give Me All Your Love" er, som GAFFA tidligere har skrevet, lavet sammen med M.I.A. og Nicki Minaj, og der går da også rygter om, at Madonna kunne gå hen og få selskab af de to ved Super Bowl.

Madonna bekræftede i september, som GAFFA tidligere har skrevet, at hun ville gå i studiet resten af året og arbejde på det, der bliver sangerindens 12. studiealbum. Albummet er endnu ikke blevet navngivet, men produceres i samarbejde med blandt andre William Orbit, der også stod bag "Ray Of Light" fra 1998 og dele af "Music" fra 2000.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA