x

Wiz Khalifa til Roskilde

Wiz Khalifa til Roskilde

Roskilde Festival har på en gang føjet tre nye navne til programmet. Denne gang er det blevet tid til hiphop. Wiz Khalifa, Royce Da 5'9" og Yelawolf slutter sig sammen til programmet, der altså nu i alt tæller seks navne.

Wiz Khalifa lagde for første gang vejen forbi Danmark i august, hvor den unge fremadstormende rapper gav koncert på Store Vega. Nu er den populære rapper, der for alvor har slået stort igennem med sit hit "Black and Yellow", klar til at kaste håndtegn på Roskilde Festival.

Den noget ældre rapper Royce Da 5'9" er blandt andet kendt fra sit samarbejde med Eminem under navnet Bad Meets Evil. Royce Da 5'9" er også medlem af hiphop-gruppen Slaughterhouse og har været ghostwriter for P. Diddy og Dr. Dre.

Sidst, men ikke mindst har Roskilde Festival lavet en aftale med endnu en amerikaner i form af YelaWolf, der er signet på Eminems Shady Records. Som Roskilde Festival bemærker på sin hjemmeside, hørmer YelaWolfs rapstil langt væk af benzin, crunk, dope og white trash-attitude.

Indtil videre tæller Roskilde Festival nu Björk, Bon Iver, Royce Da 5'9", Wiz Khalifa, Yelawolf og Bruce Springsteen. Sidstnævnte er endnu ikke offentliggjort af festivalen selv.

Køb billetter til Roskilde Festival via GAFFA Live.

Se musikvideoen til Wiz Khalifas "Black And Yellow", der har på den gode side af 100 millioner hits på YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA