x

Smukfest offentliggør de første navne

Smukfest offentliggør de første navne

I takt med at både Roskilde Festival og NorthSide Festival er begyndt at offentliggøre livenavne til sommerens koncerter, kan Danmarks Smukkeste Festival nu også afsløre de første fire kunstnere.

Da Phil Collins nedtonede engagementet i Genesis til fordel for en solokarriere, måtte bassisten Mike Rutherford finde noget at fordrive tiden med. Det blev til fritidsbandet Mike & The Mechanics, der til sommer gæster Danmarks Smukkeste Festival. Bandet hittede allerede stort med deres første album i 1985, og i 1995 bragede de igennem med sangen "Over My Shoulder".

De to østjyder Simon Kvamm og Peter Sommer gav i løbet af 2011 et hav af koncerter rundt på landets spillesteder og festivaler og havde i efteråret meddelt deres pause for en tid. Men pausen varer ikke længe, og det er muligt at opleve De Eneste To give deres eneste koncert i 2012 på Smukfest.

Den amerikanske og populære sangerinde/rapper Azealia Banks (billede), der netop er udnævnt af det engelske musikmagasin NME til nummer 1 på deres "Cool List 2011", er blandt hovednavnene til sommerens Smukfest.

Det store svenske rockband Kent gav en af de bedste koncerter på Bøgescenen i 2010. Kent er netop nu i studiet og i gang med indspilningerne til deres tiende studiealbum, der endnu ikke har nogen udgivelsesdato. Koncerten på Danmarks Smukkeste Festival bliver deres eneste danske koncert vest for Storebælt i 2012.

Danmarks Smukkeste Festival 2012 løber af stablen den 8. august og slutter søndag den 12. Du kan læse mere om Smukfest her.
Billetsalget er startet og foregår via Billetlugen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA