x

Godset kåret som årets spillested

Godset kåret som årets spillested

Nogle uger med sms-afstemning og pris-juryens votering er ovre. Spillestedet Godset i Kolding er løbet af med prisen Årets Spillested – 4Sound Award 2011. Prisen gives i respekt for spillestederne, som et bærende element i den musikalske fødekæde. Med prisen følger en præmiesum på 50.000 kr., den ene halvdel på en check og den anden halvdel som et gavekort til køb af udstyr i 4Sound. Konkurrencen afholdes af sangskriverorganisationen Koda i samarbejde med spillestedernes brancheorgansiation, Dansk Live.

Om modtagelsen af den ærefulde pris udtaler Godsets daglige leder Christian Haugk:

"Vi er glade for og beærede over udnævnelsen. Spillestedet Godset er vokset op af den lokale muld og asfalt, og drives et langt stykke hen ad vejen af frivillige foreninger og frivillige hjælpere. De har sammen med vores trofaste og støt stigende publikum en stor del af æren for at vi har kunnet nå så langt, og at vi som et af få danske spillesteder har oplevet en publikumsfremgang i 2011."

En ud af fire nominerede

I alt var fire spillesteder nomineret til prisen; Godset i Kolding, Klaverfabrikken i Hillerød, Spillestedet Stengade i København og Studenterhuset i Aalborg.

Pris-juryen var meget begejstret for alle fire spillesteder, som de vurderede ud fra blandt andet spillestedernes kunstneriske indhold, programprofil, unikke arrangementer og værdigrundlag samt under hensyntagen til en åben sms-afstemning, som også har spillet ind overfor det endelige valg.

Om valget af Årets Spillested 2011 udtaler Dansk Lives sekretariatschef Jakob Brixvold blandt andet: "Godset har en utrolig positiv og stærk forankring – både lokalpolitisk og over for sit publikum og brugere – som spillestedet har opbygget gennem en mangeårig, dedikeret insisteren på at spille rollen som det rytmiske fyrtårn i trekantsområdet."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA