x

Metallica-medlemmer genforenet [Opdateret]

Metallica-medlemmer genforenet [Opdateret]

Metallica har netop afsluttet en noget speciel uge bestående af fire jubilæumskoncerter, hvor bandet blandt andet havde inviteret de gamle bandmedlemmer med. I lørdags optrådte den forhenværende guitarist Dave Mustaine og bassist Ron McGovney sammen med bandet for første gang siden 1982.

Jubilæumskoncerterne bestod af fire aftener (onsdag til lørdag) i San Francisco, hvor Metallica inviterede venner og samarbejdspartnere samt hundredvis af fans.

Der var blandt andet videoindslag af U2 og Slipnot, koncert med New Orleans bigband og en premiere på nye, uudgivne optagelser fra Metallica. Og blandt gæsterne var deres seneste samarbejdspartner, Lou Reed, og medlemmer af Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Saxon, Alice in Chains m.fl.

Fans blev især glade, da bassist Jason Newsted, som var en del af Metallica fra 1986 til 2001, kom på scenen. "Han er en, der har levet med os og turneret med os – og gjort ting sammen i 14 år", udtalte James Hetfield.

Men den største overraskelse var Dave Mustaine, som blev fyret fra bandet i 1983. Selvom Metallica har forsonet sig med Dave, skulle der alligevel gå tre årtier, før de ville spille nummeret "Hit The Lights" sammen igen.

Metallica blev dannet i 1981 og er et af verdens største bands nogensinde med mere end 100 millioner solgte album.

Nyhedsopdatering:

I forbindelse med Metallicas 30 års jubilæum udgiver bandet en ny ep med titlen "Beyond Magnetic". Ep'en indeholder fire numre, som de færreste har hørt før og kan købes på iTunes. Numrene stammer fra "Death Magnetic"s indspilningssessions og har tidligere kun været tilgængelige for bandets fanklub-medlemmer.

Tracklisten:

  1. "Hate Train"
  2. "Just A Bullet Away"
  3. "Hell and Back"
  4. "Rebel of Babylon"

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA