x

Radiohead udgiver to nye sange

Radiohead udgiver to nye sange

Radiohead udgiver den 19. december de tidligere uudgivne sange "The Daily Mail" og "Staircase". Sangene blev indspillet i forbindelse med albummet "The King of Limbs". De blev fremført på BBC Live Session "From the Basement" tidligere på året, en session, som vil udkomme på en live-dvd 19. december.

"The King of Limbs" er bandets ottende album og blev udgivet i februar 2011. GAFFAs anmelder, Lars Löbner Jeppesen, gav albummet fem ud af seks stjerner med blandt andet disse ord:

"Selvom vi sikkert godt kan vinke eviggyldigt farvel til de kolossale omkvæd og guitar-hooks, så er Radiohead ikke et band, der er færdige med at imponere. For "The King Of Limbs" er et imponerende sammenhængende og spillevende udspil, hvor de otte numre fremstår som friske knopskud på de mange forgreninger, bandet har podet ud af rockmusikken i den nu 18-årige albumkarriere."

Læs hele anmeldelsen her

Tidligere i år meddelte forsangeren Thom Yorke, at bandet går i studiet i januar for at indspille materiale til et nyt album.

Til sommer kommer Radiohead til Europa og spiller i Italien og Tyskland. Den tætteste koncert på Danmark vil være den sidste koncert i Berlin den 6. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA