x

The Eclectic Moniker udgiver album

The Eclectic Moniker udgiver album

The Eclectic Moniker har indgået en aftale med A:larm Music og udgiver deres debutalbum til næste år. Den syv mand store gruppe, der er kendt for sin eksotiske calypso-pop, har haft medvind i sejlene i 2011.

The Eclectic Moniker vandt tilbage i maj 10-års jubilæumsudgaven af P3's KarriereKanonen og spillede i den anledning på årets Roskilde Festival (billedet). Derudover har gruppen i år blandt andet også spillet på Spot Festival, ageret opvarmning for Oh Land og givet koncert på Lille Vega.

Nu har The Eclectic Moniker så sat prikken over i'et med en pladekontrakt, og det glæde naturligvis gruppen, som udtaler:

"Vi har jo fået den her fantastiske feedback på vores liveshows, og nu skal vi så ud og bevise, at vi også er i stand til at lave en god plade. Vi glæder os meget til at komme i gang med indspilningerne, og vi er sikre på at det bliver en yderst interessant proces at finskulpturere vores lydunivers sammen med vores seje producerteam Caspar Hesselager og Aske Bode."

Albummet er sat til at udkomme i foråret, og førstesinglen er klar til februar. The Eclectic Moniker er i 2012 foreløbig booket til Odense Live Prisen og Frost Festival 2012.

Se denne video fra The Eclectic Monikers optræden ved årets Roskilde Festival:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA