x

Kidd gæster Vega og Train

Kidd gæster Vega og Train

Den 12. og 20. april gæster Kidd henholdsvis Vega i København og Train i Aarhus. Den unge rapper, der er kendt for sit GAFFA-Pris-nominerede hit "Ik' Lavet Penge" fra ep'en med den selvsikre titel "Greatest Hits 2011", har hidtil spillet utallige club, gymnasie- og gadejobs, men er nu klar til to af de større danske venues.

Ved de to kommende koncerter vil Kidd hooke op med sin producer Eloq, trommeslageren Stunn Gunn og Abdullah S på synths, og som det fremgår af en pressemeddelelse vil Kidd sandsynligvis også få selskab af resten af Cheff Records. 

"Greatest Hit 2011" fik tre stjerner af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr og følgende ord med på vejen:

"Man kommer ikke uden om, at der er masser af energi, punch og fightervilje i knægten, og det er nok også det, der har fanget såvel fans som branche. Men derfra og til at sige, at dette album er noget vildt og banebrydende – der må undertegnede indrømme, at der er lidt langt. Men tag ikke fejl, ud over nogle rigtig mærkelige elementer (som f.eks. Skit #3) er der også ørehængere, fængende grime-elementer - nå ja, og så den dér rapper, der nærmest er på alles læber. Det giver en irriterende lyst til at høre det bare en lille smule mere – bare for at høre, hvad det næste er, og for at blive sikker på, om man er all in eller all out."

Kalenderen frem til de to koncerter er for Kidd fyldt ud af Cheff Records egen julekalender, mixtaperelease, videoshoot i Indien og færdiggørelse af numre til hans nye fuldlængde album, som også vil blive luftet til de to koncerter.

Billetter til koncerterne kan erhverves via Vega og Trains respektive hjemmesider.

Se musikvideoen til Kidds "Ik' Lavet Penge" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA