x

Randy Crawford og Joe Sample Trio til Vega

Randy Crawford og Joe Sample Trio til Vega

Jazz- og soul-sangerinden Randy Crawford vender sammen med pianisten Joe Sample og hans trio tilbage til København for at spille koncert i Vega den 22. marts. Sidst de gav koncert i Danmark, i november 2008, var der udsolgt i Store Vega og 1500 begejstrede publikummer.

Randy Crawford er kendt for soulhits som "Street Life" (1979, sammen med The Crusaders), "One Day I'll Fly Away" (1980) og "Almaz" (1986) og har atter teamet op med Joe Sample (eks-Crusaders) og dennes trio, og sammen begiver de sig ud på en Europaturné, der altså rammer København til marts.

Crawford og Samples samarbejde går tilbage til halvfjerdserne, hvor Joe spillede piano på Randy Crawfords første album, "Everything Must Change" (1976). Siden medvirkede Crawford som nævnt på Crusaders-hittet "Street Life" med blandt andre Joe Sample. Randy Crawford og Joe Sample gik sammen igen på duoalbummet "Feeling Good" fra 2007, der i 2008 blev fulgt op af "No Regrets".

Randy Crawford er meget populær i Europa, faktisk mere end i USA. Her har hun aldrig nået Billboards top 100-hitliste som soloartist, hvorimod hun i 1980 nåede andenpladsen på den engelske hitliste med "One Day I'll Fly Away". Også herhjemme har hun en stor fanskare, og som nævnt var der udsolgt, sidste gang hun besøgte Danmark.

Billetsalget er netop gået i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA