x

Guide: 7 tip til en musikalsk superweekend

Guide: 7 tip til en musikalsk superweekend

Det er fredag, og GAFFA har vanen tro sammensat et lille udvalg af weekendens musikalske indslag. Denne sidste weekend skal man ikke lede længe efter julemusik, hvad enten det er en opførelse af Bachs juleoratorium eller en julekoncert med Stig Rossen. Det er altsammen dejligt, og vi glæder os i denne tid, men julesneen falder endnu ikke hvid, og GAFFAs syv anbefalinger indeholder da også kun to regulære juleindslag.

I skrivende stund er der billetter til alle nedenstående koncerter.

Fredag

Teitur (billedet) giver fredag aften kl. 21:00 et såkaldt Xmas Show! på Loppen i København. Hvad showet indebærer, ved vi ikke, men julemanden skulle dukke op, og Teitur kan varmt anbefales.

Katatonia spiller kl. 21:00 i aften i Lille Vega i København. Det svenske metalband skulle oprindeligt have spillet på det hedengangne spillested The Rock, men da det lukkede, blev koncerten flyttet til Vega. Er man til metal, er aftenens svenske metal-indslag et godt bud på en god koncert.

Rasmus Walter spiller i aften på Store Vega kl. 21:00 med sange fra sit anmelderroste, selvbetitlede soloalbum og gæstesolisterne Julie Maria, Freja Loeb og Silas Bjerregaard (Turboweekend).

Lørdag

Hymns From Nineveh giver koncert i Aarhus Valgmenigheds egen kirkebygning i Åbyhøj kl. 19:30. Den populære sanger er aktuel med sit anmelderroste julealbum "Endurance In Christmas Time".

Pretty Maids gæster Horsens Ny Teater i hjembyen lørdag aften kl. 20:00.

Turboweekend giver koncert på Studenterhus Aarhus lørdag aften kl. 22:00. Her får gruppen opvarmning af Everybody Loves Drums.

Kesi giver lørdag aften kl. 22:00 koncert på Rust i København i selskab med kollegaerne Benny Jamz og Gilli.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA