x

The Chop Chop Family stjæler fra Last Christmas-video

The Chop Chop Family stjæler fra Last Christmas-video

Den 80'er-glade danske popgruppe The Chop Chop Family fik i foråret en del opmærksomhed ved at forsøge at bilde medierne ind, at de havde vundet det franske melodi grand prix – GAFFA hoppede ikke på den, men det gjorde Ekstra Bladet. Nu er de musikalske drillenisser igen på spil.

Gruppen har nemlig lavet en musikvideo til deres julesingle "Christmas I'm Coming Ho Ho Home", hvor de ganske enkelt – og formodentlig uden at spørge om lov – har stjålet videoen til Wham!s udødelige klassiker "Last Christmas" og klippet sig selv ind i videoen, hvor de fire bandmedlemmer flirter og kæler skiftevis med George Michael og Andrew Ridgeley – men det hele ender godt, som det jo skal i en julesang.

Sangen er en lille teaser, inden The Chop Chop Family udgiver deres debutalbum "La Mirage" i foråret 2012, og sangen kan nu købes på iTunes.

I 2011 har Chop Chop Family også varmet op for det japanske pigepunk/popband Shonen Knife, som var et af Kurt Cobains yndlingsorkestre, og spillet på Distortion-festivalen.

Se The Chop Chop Familys video nedenfor og giv gerne din mening til kende. Er det et sjovt stunt, eller er de bare for platte?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA