Nyhed

Vega klar med Vegas Udvalgte

Upcoming-arrangementet er tilbage i januar med Penny Police, Rangleklods, Shaq Boosie, Ulige Numre og yderligere to navne

I januar havde Vega stor succes med upcoming-aftenen Vegas udvalgte, hvor de præsenterede seks fremadstormende navne fra det danske vækstlag. Nu er Vega tilbage med anden omgang af Vegas Udvalgte, som finder sted 20. januar i Lille Vega og Vega Lounge. De fire ud af de seks navne er nu offentliggjort, og det er Ulige Numre, Shaq Boosie, Penny Police og Rangleklods. De sidste to navne offentliggøres senere.

Med "Vegas Udvalgte" sætter Vega fokus på et lille udvalg af de bands, som spillestedet selv synes gør sig godt bemærket i øjeblikket, og som Vega forventer kommer til at sætte deres præg på det kommende musikår. Kort sagt: bands, du bør holde øje med.

Om baggrunden for at gentage Vegas Udvalgte siger Vegas kommunikations- og marketingschef Magnus Restofte:

"Vegas Udvalgte gik over al forventning i januar i år. En kæmpe fest og hyldest til de store talenter, vi har på den rytmiske scene. Og da de udvalgte bands samtidig alle fik deres gennembrud efterfølgende, så var missionen mere end godkendt. Vi synes selv, vi har samlet endnu et super udbud af bands/artister, vi gerne vil hjælpe lidt på vej, og som vi forventer slår bredere igennem i 2012".


De optrædende ved Vegas udvalgte 2011 var Emma Acs, Brother Grimm, Let Me Play Your Guitar, Freja Loeb, Our Broken Garden og Panamah, som alle har fået pæn succes efterfølgende.


Dette års udvalgte:
 

Penny Police


Penny Police er kunstner-aliaset for den københavner-baserede sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, der blander pop og folkemusik med indslag af blandt andet autoharpe. Den 4. april 2011 udgav hun selv ep'en 'Thieves Like Us', som modtog fine anmeldelser i den danske presse, blandt andet fire stjerner i GAFFA. Penny Police udgiver sit debutalbum til foråret.

Rangleklods
Den danske electronica-musiker Rangleklods alias Esben Andersen udgav for nylig sin debut-ep Home, der blandt andet fik fire stjerner af GAFFA. Rangleklods fusionerer elektronika med melankolske pop/rock-sange og har gjort sig bemærket både i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet for nylig har været på turné i Tyskland, noget han har skrevet om i en turnédagbog for GAFFA. Tidligere i 2011 spillede Rangleklods support på Vetos efterårsturné, hvor man kunne høre ham fremføre sine numre live ved hjælpe af akustisk instrumentering, vokal og analogt gear. Rangleklods er efter eget udsagn inspireret af alle fra Beach Boys og The Doors til James Holden og The Field.

Shaq Boosie
Shaq Boosie er navnet på et nyt projekt fra den københavnske rapper Oliver Gammelgaard, der også er kendt under sit dancehall-alias TopGunn. Shaq Boosie har for nylig udgivet ep'en "20'er I Byen" med elektronisk hiphop produceret af den unge, meget roste Eloq.


Ulige Numre (billedet)

Ulige Numre er allerede godt på vej til at blive store. Gruppen består af fire unge københavnere, og musikken er dansksproget, melodisk rock med kant. Bandet er hen over efteråret blevet et internet-hit takket være singlen "København", der nu er blevet set mere end 132.000 gange på YouTube. Ulige Numre udgav 31. oktober deres selvbetitlede debut-ep, der fik meget positive anmeldelser, også i GAFFA, hvor det blev til fire stjerner. Ep'en udkom først kun digitalt, men er senere også udsendt som fysisk cd grundet stor efterspørgsel.


Læs mere om Vegas Udvalgte 2012 her.

Som nævnt byder aftenen på yderligere to navne, der endnu ikke er offentliggjort

Entréen er kun 60 kroner, og der er forsalg via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.


 






ANNONCE