x

Apparatjik udgiver nyt album

Apparatjik udgiver nyt album

Apparatijk, gruppen bestående af Mew-sanger og -guitarist Jonas Bjerre, Coldplay-bassist Guy Berryman, A-has keyboardspiller og guitarist Magne Furuholmen og produceren og trommeslageren Martin Terefe (Jamie Cullum, Jason Mraz, Teitur med flere) er kendt for at holde en lav profil i pressen – og diskret udgive deres musik på internettet uden at lave det store postyr omkring det.

Sådan var det, da de udgav deres debutalbum "We Are Here" i 2010, og nu har de så udsendt et nyt album, "Square Peg In A Round Hole". Albummet udkom allerede for en måned siden som en iPad-applikation, og nu kan man også høre musikken på gruppens Facebook-profil. Sangene kan streames og downloades gratis på profilen, og gruppen opfordrer også folk til selv at remixe sangene og sende dem tilbage til gruppen som en del af det såkaldte "Everybody Is One Bar"-projekt. Det gjorde de sådan set allerede, at albummet udkom som iPad-app, og de versioner, man kan høre nu på Facebook, er allerede remixet og bearbejdet af fans.

De kommende fan-remixes og -bearbejdninger vil blive lagt op på gruppens Facebook-profil hver uge og vil danne grundlag for den endelige udgave af albummet, som udkommer 21. februar.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA