x

Kendte musikere præsenterer nye navne på Bremen

Kendte musikere præsenterer nye navne på Bremen

Det københavnske spillested Bremen Teater byder 14. og 15. januar på arrangementet Nye Toner, hvor seks kendte og anerkendte sangskrivere, musikere og filminstruktører kuraterer en weekend med ny musik, musikfilm og fest i Bremen Teater på Vesterbro. Nye Toner bliver en tilbagevendende begivenhed, lover arrangørerne.

Lørdag den 14. januar er det Søren Huss, Troels Abrahamsen (Veto), Fallulah og Tobias Kippenberger (The Floor Is Made Of Lava) der har udvalgt og præsenterer en artist, som de synes fortjener at blive hørt af et større publikum.

De Nye Toner vil komme fra:
- Ice Cream Cathedral præsenteret af Fallulah - gruppen spiller efter eget udsagn lo-fi ghostpop
- Carlis præsenteret af Troels Abrahamsen - psykedelisk elektronika fra Sjælland
- Unnamed Unknown (billedet) præsenteret af Søren Huss - powerpop/punk fra Nyborg
- Jonas Breum præsenteret af Tobias Kippenberger - tidligere sanger i Coolsville og Breumm går solo

Søndag eftermiddag den 15. januar rundes Nye Toner af, når film- og musikvideoinstruktørerne Michael Noer og Martin De Thurah viser to musikdokumentarfilm, der kan ses i Bremen Teaters bløde veloursæder. Filmprogrammet offentligøres i starten af det nye år.

Weekendens vært er Simon Kvamm, som fra scenen vil præsentere de fire nye artister igennem små interviews med kuratorerne. Derudover vil han klokken 18 lørdag den 14. januar agere quizmaster ved en, efter eget udsagn, "hardcore musiquiz med ikke så små præmier." Efter musikquiz og koncerter vil
der i Bremen Teaters foyer være fest og dj's.

Nye Toner er en videreudvikling af sidste års månedlige JBL Nites, præsenteret i samarbejde med højttalerfirmaet JBL, der leverer lyd til Bremen Teaters sal og foyer.

Dørene åbner:
Lørdag d. 14. januar kl. 18.00
Søndag d. 15. januar kl. 13.00

Billetter kan købes på via GAFFA Live, og der er både endags- og partoutbilletter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA