x

Skrillex rykker op i Forum

Skrillex rykker op i Forum

Den populære amerikanske dj Skrillex, der for nylig modtog en MTV Award for bedste Elektroniske Dance Artist, gæster Danmark den 5. maj, som vi skrev forleden. Og billetsalget er gået så hurtigt, at koncerten nu er flyttet fra Store Vega med plads til 1500 personer til Forum med plads til 10.000. De 1500 billetter blev nemlig solgt på 24 timer.

Skrillex har optrådt i alt 320 dage i 2011 og spillet til en lang række af de største elektroniske festivaler i verden for sammenlagt flere hundrede tusinde mennesker.
 
Sonny John Moore, som han hedder i virkeligheden, begyndte som sanger i post-hardcore-gruppen From First To Last, der udgav fire album i perioden 2000-2010 – de to sidste dog uden Moore. Han indledte sin producerkarriere under aliaset Skrillex i 2008 med produktioner for blandt andet det britiske metalcore-band Bring Me The Horizon. Dette førte til en kontrakt med pladeselskabet Mau5trap Recordings og senere samme år en landsdækkende turné med selskabets stifter Deadmau5. Senere har Skrillex også produceret for blandt andre Korn.

Skrillex er også nomineret til fem Grammys 2012, blandt andet som "Best New Artist".

Skrillex' lyd blander elementer fra blandt andet dubstep, electro house, glitch-music og post-hardcore.
 
Skrillex har udgivet i alt tre ep'er under pseudonymet Skrillex, senest "More Monsters and Sprites", der udkom i juni i år og debuterede som nummer fem på den amerikanske dance-chart. Derudover har Sonny John Moore også udgivet en ep i eget navn i 2009 og som nævnt to album med sin tidligere gruppe, From First To Last, som han forlod i 2006. Skrillex er aktuel med ny ep i januar 2012.

Købte billetter til Vega gælder naturligvis også i Forum, og billetsalget fortsætter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA