x

Malrun klar med toer

Malrun klar med toer

Da århusianske Malrun albumdebuterede i 2010 med Beauty in Chaos udløste det særdeles positive anmeldelser på diverse metal-sites, og også vor egen Keld Rud havde pæne ord til overs for udspillet.

"Malrun placerer sig genremæssigt et eller andet sted mellem metalcore og amerikansk nu metal a la Taproot. Det er en genre-cocktail, der er bandets helt egen. Dette er sammen med deres sikre sangskrivningsevner, der blandt andet kan høres på de to åbnere Ostracized og Strapped While You Dance, og forsanger Jacob Løbners fornemme vokalpræstation bandets stærkeste kort", lød det således fra dén kant.

Og nu er Malrun klar med en opfølger, som har fået titlen The Empty Frame og udkommer den 5. marts. Pladen er produceret, mixet og mastereret af Jacob Hansen, som tidligere har arbejdet med blandt andre Mercenary, Amaranthe og Volbeat.

Tilfældigheder og tab

Om tekstsiden på bandets kommende album hedder det i en pressemeddelelse:

"Det lyriske tema på The Empty Frame fokuserer primært på livsændrende begivenheder og hvordan livets vilkårlige tilfældigheder kan lede til store omvæltninger, tab, tristhed, krise m.v. men samtidig åbner nye muligheder for at udfylde "den tomme ramme" – et symbol for det liv der endnu mangler at blive levet. Og som altid er Malruns lyriske univers krydret med små bidder af ironi, sarkasme, humor og sex".

I det forløbne år har Malrun turneret i Tyskland og Schweiz sammen med norske Audrey Horne, og i kølvandet drager århusianerne ud på en endnu mere omfattende, europæisk turné. Over tre uger i april og maj optræder bandet i Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Frankrig, England, Spanien og Italien som opvarmning for tyske Die Apokalyptischen Reiter.

 

The Empty Frame

Face Of The Unknown

Shadowborn

Moving Into Fear

New Blood

Sink Forever Down

Strip Show Of An Angel

The Iron March

Bloody Mary

Into The Sun

The Lyapunov Exponent

Pariah

Take It To The Grave

Yoke Of Stone

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA