x

D-A-D forgyldes nok en gang

D-A-D forgyldes nok en gang

Det var i sidste uge præcis 20 år siden, at D-A-D første gang blev udgivet på vinyl i form af ep-udgivelsen ”Standin’ On The Never Never”, og jubilæet blev fejret på passende vis med udgivelsen af bandets 9. album ”Scare Yourself”.

Albummet er, som vi tidligt i morges kunne meddele, blevet særdeles positivt modtaget af pladekøberne, og på sidste uges officielle hitliste har D-A-D således solgt ikke mindre end seks gange så mange skiver som listens andenplads. Nu er det så endvidere blevet klart, at albummet allerede på selve udgivelsesdagen har solgt guld, hvilket altså vil sige over 20.000 eksemplarer. En præstation, som må siges endnu en gang at sætte en fed streg under bandets uformindskede popularitet.

D-A-D spillede i sidste uge fire udsolgte koncerter på små klubber rundt om i landets største byer. Netop nu er bandet i Finland, hvor de både giver nogle lignende koncerter samt promoverer deres nye album, og i de kommende uger kommer turen til Sverige og Norge.

Næste gang D-A-D kan opleves live på dansk grund, bliver på årets Roskilde Festival, hvor bandet efterhånden nærmest har status af en selvstændig institution.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA