x

Kasper Bjørke vært på P6 Beat

Kasper Bjørke vært på P6 Beat

Fredag aften klokken 19 kan de elektronisk interesserede radiolyttere åbne for et nyt program på P6 Beat. Programmet hedder 4/4 (firefjerdedele), og bag mikrofonen er det selveste Kasper Bjørke, der deler ud af sin viden om genren. Programmet byder på en bred vifte inden for den elektroniske musik, og der vil være plads til både det klassiske, det skæve, disco, italo, new wave, no wave og post-punk.

Kasper Bjørke har fulgt tilblivelsen af den endnu ret nye radiokanal tæt, og han er stolt over, at P6 Beat har valgt netop ham til rollen som vært på det nye program.

"Jeg har fulgt kanalen siden dens fødsel. Jeg købte faktisk en DAB-radio til formålet og har stort set ikke hørt andre stationer siden. P6 Beat er kompromisløs og fyldt til randen med go' musik i alle genrer. Og da jeg lytter til meget forskellig musik, er det en perfekt kanal for mig. Derfor er det også en stor ære at få lov til at lave radio på netop P6 Beat, og jeg glæder mig som et lille barn til at få lov til at spille en masse af mine yndlingsnumre og nye, spændende udgivelser fra den elektroniske verden", fortæller Kasper Bjørke.

Det er ikke første gang, P6 Beat sætter en musiker i værtsstolen. Eksempelvis har Tue Track haft succes med som vært på DAB-kanalen, der i december 2011 modtog GAFFAs specialpris Årets Skulderklap for at levere grundig musikjournalistik i radioformat.

4/4 vil kunne høres hver fredag fra 19-21, hvorefter lyttere med hang til elektroniske beats kan slå over på P3 og fortsætte aftenen med UngaBunga fra 21.00-00.00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA