Nyhed

Eksklusiv Tom Vek-koncert på iTunes

En god mulighed for at checke britens form før Roskilde

Tirsdag i sidste uge spillede den nye, temmelig hypede engelske kunstner Tom Vek en koncert i det centrale London. Den fandt sted i den store og relativt nyåbnede Apple Store på Regent Street og var del af forretningens eksklusive koncert-serie Live In London, hvori Stereophonics også tidligere har deltaget.

"Men hvorfor er det en nyhed, der rager mig", kan man høre den almene dansker spørge...

Jo, det er det, fordi Apple, der snildt nok også ejer iTunes, som for nyligt blev lanceret i Danmark, fra i dag sælger downloads af fem numre fra denne Tom Vek-koncert. Veks debutalbum, "We Have Sound", er blevet modtaget med en del halv-lunkne anmeldelser, men det kan herfra rapporteres, at Storbritanniens 24-årige svar på Beck gør sig bedre live end på plade – noget, der muligvis skyldes, at han på scenen flankeres af tre andre musikere (modsat på debuten, der mere eller mindre blot er indspillet af ham selv), hvilket giver hans dansable post-punk en bedre og mere dynamisk groove.


Tom Vek spiller på årets Roskilde festival, så iTunes-koncerten er en god mulighed for at finde ud af, om han fortjener en plads i din personlige koncertplan til weekenden på Dyreskuepladsen. Af numrene spillet ved Live In London-koncerten anbefaler vi specielt, at du checker "C-C (You Set The Fire In Me)" og "I Ain't Saying My Goodbyes".

Tom Veks webside


ANNONCE