Gitte Nielsen gæster Spleen United-album

Gitte Nielsen gæster Spleen United-album

Tilbage i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne havde skuespilleren og fotomodellen Gitte Nielsen en kort karriere som sangerinde, men nu vender hun tilbage til mikrofonen i selskab med Spleen United. Gitte Nielsen synger med på sangen "Misery", der medvirker på Spleen Uniteds kommende album "School of Euphoria", der er på gaden 30. januar.

Ifølge en pressemeddelelse handler skæringen om "ensomhed og selvmordstanker", og den er indspillet i Hollywood sammen med den nu 48-årige Gitte Nielsen.

Om "Misery" udtaler Spleen Uniteds sanger Bjarke Niemann i en pressemeddelelse:

"Ligesom festen er en del af Spleen Uniteds historie, så er selvdestruktionen det også. Vi prøver at undgå at gøre de samme ting i vores liv, og derfor var det oplagt at udforske nogle af de mørke sider i selskab med Gitte."

Gitte Nielsen udgav i 1987 albummet "Every Body Tells A Story", som i 1992 blev fulgt op af "I'm The One ... Nobody Else". Siden har hun ikke udgivet noget album, men i perioden 2000-2002 udsendte hun tre singler under kunstnernavnet Gitta, hvor to af dem – den ene en duet med draq queen'en RuPaul – nåede førstepladsen på hitlisten i Spanien.

Sangen "Misery" er desuden at finde på Klub GAFFA CD'en som medlemmer modtager med GAFFAs februar-udgave. Tilmelding kan ske på gaffa.dk/klub.

Den nye sang er endnu ikke offentliggjort, men her kan du nyde Gitte Nielsen synge anno 1987:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA