x

Wäldchengarten besøger København og Fredericia

Wäldchengarten besøger København og Fredericia

Wäldchengarten har høstet fornemme anmeldelser for deres seneste udgivelse, "Electrical Bonding", og i den næste måneds tid får danskerne to chancer for at opleve brødrene Lars og Dennis Hansen live.

Den første mulighed er på fredag, 17. juni, hvor de spiller på LAB på Vesterbrogade 107b i København. Denne koncert er arrangeret af Komponent, løber fra kl. 20.00 til 01.00, og det koster 40 kroner at komme ind. Support kommer fra projektet Hinsidan.

Lidt længere ude i fremtiden kan man opleve Wäldchengarten ved Forma Nova-festivalen i Fredericia, som finder sted 7.-10. juli og tilmed byder på omtrent 30 andre spændende, alternative navne som Efterklang, Colleen, Manual & Syntaks, Sofus Forsberg og Early Day Miners. Billetter koster 225 kroner for et 3-dages-pas, og et 1-dags-pas kan købes for 125 kroner. Se festivalens hjemmeside for mere information.

Åbentsindede musikfans, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med Wäldchengartens mørke industrielle ambient, kan med fordel besøge duoens webside, hvor man blandt andet kan lytte til uddrag fra "Electrical Bonding".

Wäldchengarten på nettet
Forma Nova på nettet

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA