Nyhed

Kim Kix og Århushistorier i Filmbyen

Som led i Musik Aarhus Festival 2012 præsenterer Filmby Århus over to aftener et program bestående af akustisk koncert og filmforevisning

Tirsdag den 17. og onsdag den 18. januar kan århusianerne lægge øjne og ører til Kim ʻKixʼ Jeppesen (Powersolo m.fl.), der spiller ca. 40 akustiske minutter, før et filmprogram bestående af "Århushistorier" ruller over lærredet. Arrangementerne finder sted i Die Asta, Filmbyen 19, 2. sal, og dørene åbner kl.19.30. Ligesom ved festivalens koncerter er der fri entré begge aftener.

Århushistorierne, som er produceret af og for Aarhus Festuge, er resultatet af et utraditionelt samarbejde mellem instruktører og sangskrivere. Som et slags poetisk manuskript erstattes en films traditionelle manuskript med en sang, som kommer til at fungere som udgangspunkt for de tre til ti minutter lange kortfilm. Kunstnere som Jørgen Leth, Rutger Hauer, Under Byen, Peter Sommer og Thomas Blachman har været involveret i filmene.

Grundidéen med Musik Aarhus Festival er at præsentere århusianerne for ny og interessant århusiansk musik og musikrelateret kultur, der fortjener et større publikum. I år finder festivalen sted 12.-21. januar, og der er fri entré til alle arrangementer.


 

 

 


ANNONCE