x

Bullet Train Blast guider dig igennem deres nye album

Bullet Train Blast guider dig igennem deres nye album

Den aarhusianske hardrock-gruppe Bullet Train Blast har i dag udgivet deres andet album, "Nothing Remains", som GAFFAs anmelder Keld Rud netop har tildelt fire stjerner under overskriften "Strømlinet og effektiv toer fra århusianske hardrockere". I forbindelse med udgivelsen har Bullet Train Blast lavet en gennemgang af albummet sang for sang, og den kommer her:

 

I'M INSANE:

Dette nummer handler i bund og grund om at blive drevet til vanvid af en anden person. Frustration over at en ven/veninde/kæreste æder dig op og ikke lade dig være bare fem minutter. Følelsen af had og kærlighed på samme tid.

RUNNING AWAY:

Om at flygte fra virkeligheden og ikke ville være med mere. Om at opbygge sin egen parallelle virkelighed hvor man selv laver reglerne og har kontrol i en hverdag der ellers er fyldt med konfrontationer og stress.

THE STORM:

Kunsten at leve med en partners fortid og den jalousi dette kan medføre. Men i den grad også om at skide på hvad andre siger og ride stormen af sammen. I fællesskab kæmpe imod rygter, had og misundelse.

QUEEN OF THE NIGHT:

Forgudelsen af en kvinde og den osteklokke med momentan sindssyge man kalder forelskelse. Hende der overblænder alt.... Hvem kender ikke det.

ALL THE GIRLS:

Rock 'n'fuckin Roll baby!!!! Om alle pigerne, alle bajerne, kæmpe ego, kæmpe pik og håret tilbage. ROCK OUT WITH YOUR COCK OUT.

THE UNDERGROUND:

Skyggesiden af alkohol og stoffer.  Dødsangst, selvforagt og moralske skrupler dækker vist meget godt dette nummer.

A LIFE IN GLORY:

Historien om den glorificerede lejemorder set fra manden selv. Dyre biler, dyrt tøj, høj status men et liv der leves på en løgn. Manden lever ensomt, lukket og har ingen mulighed for at skabe nogen tæt relation til noget andet menneske.

BANG BANG BANG:

Et nummer der er inspireret at filmen "Lord of War", der handler om en våbensælger som er blotlagt enhver form for moral og etik. En lille sang om en dødens købmand.

NOTHING REMAINS:

Forandringens glæde og om at alting altid er i bevægelse. Om at lade sig rive med uden at svinde hen i gårsdagens begivenheder. Alt har en ende..... Intet varer ved.

DEADMAN WALKING:

Det sidste måltid på dødsgangen og de tanker der måtte gå igennem den dødsdømtes hoved. Den selv ransagelse han givetvis må gå igennem og erkendelsen af at livet ender her. Efter mange år kan døden virke som den bedste vej ud.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA