x

Rock Hard Power Spray med ny trommeslager

Rock Hard Power Spray med ny trommeslager

Det danske band Rock Hard Power Spray har måttet skille sig af med trommeslager, Simon Andersen, da han har valgt at følge andre kreative veje. Dog holder han sig stadig til de høje decibel.

"Vores elskede trommeslager Simon har efter lange overvejelser trukket stikket, solgt sit 80'er-tama-sæt (selvfølgelig med dobbeltstortromme) og brugt pengene på en motorsav, som han nu bruger til, mod bestilling, at save figurer og lignende ud af træstammer og træstubbe.. True story! Han kan hyres via sin Facebook, og laver blandt andet nogle fantastiske ugler", fortæller bandet.

Bandet har som erstatning engageret Malte Hill, som tidligere har spillet i Straight To Your Face, Vomit Supreme og Dinosaur Machine, og Mattias garanterer at Malte Hill er en fantastisk fyr, som til en vis grad ligner Animal fra Muppet Show. Malte debuterede i bandet under Popkomm Festival i Berlin sidste år. En festival, som ikke kun bringer gode minder for bandet.

"Ja, og nu vi alligevel berører emnet Popkomm, så må chefen fra Warner i Tyskland meget gerne kontakte os igen, og fortælle lidt mere om den fantastisk fiiiine pladekontrakt, som han højt og helligt lovede os i en kæmpe brandert på Kreutzberg, natten til den 9. september. Hvis du skal ta' røven på os, så kunne du da i det mindste selv betale for dit øl og dit dope, din klovn!", udtaler bandet.

Ud over den nye besætning i bandet er Rock Hard Power Spray også i gang med at forny sig i øvelokalet. I hvert fald er de ved at sælge noget af deres gamle gear.

"For at holde inkasso-firmaerne på afstand, så sælger vi i øjeblikket ud af diverse punkrock-spader, 3 stk Marshall amp heads, 2 kabinetter (bl.a. et Trace Elliot 4x12" kabinet, som vi for år tilbage overtog fra Kasper Eistrup). Giv gerne et bud! Og her vil vi gerne understrege, at det er vores EGET gear vi sælger ud af. Vi prøver ikke bare at score lidt penge på at sælge noget farlig fint og dyrt spons-grej, som vi har fået smidt i hovedet", fortæller bandet.

Til efteråret drager Rock Hard Power Spray til Spanien for i bedste rock 'n' roll-stil at drikke spandevis af Sangria og indspille et nyt album under mere behagelige himmelstrøg.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA