Nyhed

CALLmeKAT på vej med toer

Nyt album "Where The River Turns Black" fra CALLmeKAT ude 26. marts 2012

CALLmeKAT debuterede tilbage i 2008 med to Casio-pop-udgivelser på eget selskab: Ep'en "I'm In A Polaroid Where Are you" fra juni 2008 og fuldlængdealbummet "Fall Down" fra oktober 2008. 

Den 26. marts 2012 følger så fuldlængdealbum nummer to. Titlen er "Where The River Turns Black" og tonen skulle være endnu mere organisk og varm end på de tidligere udgivelser.

"Where The River Turns Black" er indspillet i storslåede omgivelser.  I 2011 drog Katrine Ottosen, som er CALLmeKATs rigtige navn, til Applehead-studiet i Woodstock, dybt inde i Catskill-bjergene nord for New York City, belæsset med  keyboards, orgler og gamle forstærkere. Med sig havde hun musikere som bassist Sara Lee (Gang Of Four, The B-52's), trommeslager/producer Joe Magistro (Prophet Omega), samt venner fra turnélivet: Erika Spring (Au Revoir Simone) og Helgi Jonsson (Sigur Ros med flere). 


Sammen har de skabt de 12 sange, der udgør "Where The River Turns Black". Titlen symboliserer det sted hvor inspirationen flyder i tykke, mørke strømme. Og for Katrine var fællesskabet vigtigt:

"Efter mange solo-koncerter og rejser alene havde jeg ud over de rent lydmæssige ideer også en form for socialt behov for at spille sammen med nogen og skabe den lyd i et rum, i fællesskab med andre.", fortæller hun. 

CALLmeKAT tager i foråret på turne i store udland, og i april rammer hun så igen de danske spillesteder med følgende koncerter:


19/4 Aarhus, Radar  

20/4 Randers, Von Hatten  

21/4 Aalborg, Studenterhuset  


22/4 Odense, Kulturmaskinen  

27/4 København, Beta

28/4 Lyngby, Templet


ANNONCE