x

Michael Jackson frifundet

Michael Jackson frifundet

Da retsbetjenten i retsbygningen Santa Maria i Californien for få minutter siden læste dommen over Michael Jackon op, stod det klart, at den verdenskendte sangers mareridt er ovre.

Men efter 32 timers overvejelser kunne juryen til aften dansk tid erklære Michael Jackson ikke-skyldig i alle ti anklagepunkter.

En sejr for Jackson
De ti anklagepunkter omfattede seksuel mishandling af mindreårige, forsøg på samme, udskænkning af alkohol til mindreårige med seksuel mishandling til formål og sammensværgelse omkring bortførsel afpresning og ulovlig tilbageholdelse.

Den fuldstændige frifindelse af Jackson bestyrker kritikeres udsagn om at retssagen var orkestreret og konstrueret af den forulempede drengs mor. Men ifølge juridiske eksperter er det tvivlsomt, om Jackson vil gå til modangreb med sagsanlæg.

Jubel på gaden
Oplæsningen af dommen skabte øjeblikkelig jubel blandt de tusindvis af fremmødte Michael Jackson-fans. Under retssagens 14 uger har retsbygningen i Santa Maria været under noget nær belejring af fans og repræsentanter for amerikansk og international presse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA