x

The William Blakes annoncerer de første fastelavnsgæster

The William Blakes annoncerer de første fastelavnsgæster

The William Blakes har siden 2009 spillet en årlig fastelavnskoncert i København med udklædte musikere og publikummer og en lang række markante gæstesolister. Nu har gruppen offentliggjort de første gæster til årets fastelavnskoncert, som i år finder sted 19. februar i Amager Bio. Nemlig Søren Huss, Michael Møller, Nikolaj Busk og Jens Haack.

Søren Huss er kendt som forsanger i Saybia og for det meget roste soloalbum "Troen & Ingen" (2010), mens Michael Møller ligeledes kendes fra både bandet moi Caprice og fra sin kritikerroste og Danish Music Awards-vindende internetudgivelse "A Month of Unrequited Love" (2011).

Nikolaj Busk, der er pianist og harmonikaspiller, har trods sine kun 30 år allerede modtaget 11 Danish Music Awards i Folk-kategorien, blandt andet for sit arbejde med Bjarke Falgren og Trio Mio.

Saxofonisten Jens Haack er især kendt som en del af Moonjam og har blandt andet gjort sig bemærket på hitalbummet "Songs For Saxophone" fra 1992.

Venner, helte og overraskelser

Fridolin Nordsø fra The William Blakes udtaler: "Vi forsøger altid at finde den bedste blanding af gode venner, store helte og totale overraskelser, mest af alt for os selv. Pointen med fastelavnskoncerten er at bringe musikken og publikum et andet sted hen, et sted vi måske heller ikke selv har været før."

Bo Rande fra gruppen siger videre om årets koncert: "Jeg har glædet mig til det her i et år. Det er, som om fastelavnskoncerterne altid er helt specielle, og de minder i hvert fald mig om, hvorfor musik er sådan en spirituel, bevægende kraft. Det er årets højdepunkt for os."

Fastelavnskoncerterne har talt gæster som Simon Kvamm, Steffen Brandt, Mikael Simpson, The Storm, Ane Trolle, Nikolaj Nørlund, Fallulah, Kresten Osgood, Billy Cross, Benjamin Koppel og Tue West plus mange flere.

The William Blakes alias Kristian Leth, Frederik og Fridolin Nordsø og Bo Rande debuterede i 2008 med det anmelderroste album "Wayne Coyne" og har siden udgivet et album hvert år, senest "Music Wants To Be Free" fra 2011. Samme år modtog de også såvel Kronprinsparrets Stjernedryspris som en Danish Music Award som årets danske band.

Køb billetter til festivalskoncerten via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA