Aura runder en million streams

Aura runder en million streams

Den danske pop-prinsesse Aura Diones nye album "Before The Dinosaurs" har på kun godt to måneder solgt mere end de 10.000 eksemplarer der udløser en guldplade. Samtidig har den første single "Geronimo" officielt rundet en million streams. Derfor har den forlængst fået platin, som man får efter 600.000 streams.

Nu er Aura så klar med en ny single fra succesalbummet, pop-duetten "Friends", der i denne uge bliver sendt ud til landets radiostationer. Endvidere vil man lørdag den 18. februar kunne opleve Aura synge "Friends" live i TV2-showet "Voice  -  Danmarks Største Stemme".

I forlængelse heraf vil Aura i foråret tage sit band med på Danmarksturne med premiere den 13. marts på Train i Århus og finale den 1. april i Store Vega i København.

Om "Before The Dinosaurs", der udkom i begyndelsen af november 2011, skrev GAFFA's anmelder Signe Bønsvig Wehding i sin fire-stjernede anmeldelse blandt andet: "At man forsøger at sælge Aura som en gudsbenådet begavelse er unødvendigt. For Aura skriver rigtig fine sange, som ikke transcenderer tid og rum, men det er heller ikke nødvendigt. Hun laver rigtig god pop til tiden."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA