x

Pop Revo afslører de første navne

Pop Revo afslører de første navne

For den aarhusianske festival Pop Revo bliver 2012 et spændende år. Først og fremmest er festivalen rykket, så den i år finder sted fra d. 18. til d. 19. maj. Derudover er spillestedet Atlas, som ligger klos op ad det hidtidige venue Voxhall, blevet inkluderet. Der bliver desuden en udendørs eftermiddags-session i parken mellem Voxhall og Atlas. Denne er gratis for alle. Og nu er de to første navne offentliggjort: Swearing at Motorists (US) og Factory Floor (UK).

Amerikanske Swearing at Motorists er et relativt ukendt band herhjemme. Duoen består af Dave Doughman (guitar, vokal) og Joseph Siwinski (trommer). Doughman selv har sagt, at Swearing at Motorists musik er soundtracket til den B-film, han selv udlever; dermed en ganske fejlslået, tragikomisk affære - som livet selv.

Factory Floor (billedet) var også på plakaten sidste år, men de blev desværre nødt til at aflyse, og derfor er de også på programmet i år. 

Factory Floor var et af de mest hypede og omtalte bands sidste år med blot få 7-tommere, en ep og et mini-album. De er blevet rost til skyerne af NME, som gav ep'en "Untitled" 9 ud af 10 og kvitterede med titlen som "postapokalyptisk disco-band fra underverdenen".

Pop Revo Festival 2012 finder sted 18.-19. maj på Voxhall og Atlas. Partout billeter koster 250 kr og Endags-billetter koster 150 kr.

Billetsalget åbner i løbet af ugen via ebillet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA