Nyhed

Se The Copenhagen Sessions med Figurines

They Shoot Music Don't They satte i december danske Figurines stævne i gruppens eget øvelokale i København. Se, hvad der kom ud af det.

GAFFA TV opdaterer endnu engang The Copenhagen Session, og denne gang kan du opleve Figurines. They Shoot Music Don't They, der er folkene bag The Copenhagen Session, tog den 17. december turen på cykel gennem Valbys industrikvarter for at nå ud til Figurines eget øvelokale, hvor videoerne er filmet.

Da GAFFA tilbage i marts 2011 spurgte GAFFA blandt andet Figurines, hvad de havde af planer ud over den den forestående Danmarksturné. Hertil svarede Figurines:

"Vi har nogle danske festivaler og koncerter i USA og Europa, og så leger vi lidt med tanken om en akustisk tour i Danmark på et tidspunkt."


I denne Copenhagen Session kan man få et indtryk af, hvordan det måske kunne lyde, og lad os håbe at Figurines holder fast i tanken, for det lyder ikke helt dumt.

Bedøm selv her, hvor Figurines først spiller "Continuous Songs" fra albummet "Skeleton" efterfulgt af "Lucky To Love" fra ep'en af samme navn og fra det seneste album "Figurines".


ANNONCE