x

Fu Manchu gæster Pumpehuset

Fu Manchu gæster Pumpehuset

De californiske stonerrock-pionerer Fu Manchu har siden debuten med "No One Rides For Free" fra 1994 udgivet hele ni atudiealbums, senest 2009's "Signs Of Infinte Power". "Sings Of Infinite Power" blev godt modtaget som en velkommen tilbagevende til stilen  fra "The Action Is Go" fra 1997, der for de fleste står som det absolutte hovedværket i den omfangsrige produktion.

Det synes veteranerne i Fu Manchu åbenbart også selv, for til efterråret drager de på en turné, hvor de spiller hovedværket fra start til slut, og som altså den 6. oktober lægger vejen forbi Pumpehuset i København. Dermed ryger kultbandet med på en trend i disse år, hvor kunstnere, herunder John Cale, Roger Waters og Metallica, med stor succes turnerer rundt med deres hovedværker, der genopføres fra start til slut.

Og mon ikke, der er noget at glæde sig til? Ifølge GAFFA' anmelder Keld Rud formår Fu Manchu nemlig trods en ujævn produktion alligevel at levere varen på deres egen, tilbagelænede måde. Således skrev han i sin firstjernede anmeldelse om deres optræden på Roskilde Festivals Orange Scene i 2003: "På trods af at forsanger og guitarist Scott Reeder ikke gjorde alverden ud af interaktion med publikum ud over "Hell Thank You!" fik bandet faktisk overraskende meget gang i Orange Scene. Især når man tænker på, at de er og bliver et kultnavn. Deres stenede garage rock'n'roll fik mange hoveder til at gynge med."

Billetsalget begynder onsdag den 25. januar klokken 10 på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA