x

Program til Roskilde Festival klar

Program til Roskilde Festival klar

Der er altid spænding omkring, hvordan arrangørerne af Roskilde Festival for flettet de over 160 bands og solister sammen i den endelige spilleplan, og nu kan klageråbene og jubelskrigende godt begynde, for programmet er netop blevet offentliggjort på festivalens hjemmeside.

Programmet ser i år alt i alt meget fornuftigt ud, men visse dispositioner vækker dog umiddelbar undren.

Først og fremmest synes det noget overraskende, at både Green Day og Duran Duran begge skal spille lørdag den 2. juli klokken henholdsvis 22.00 og 01.00. Begge bands skal nemlig ifølge massive rygter også forestille at deltage i det gigantiske Live 8-arrangement, der som bekendt løber af stablen netop den 2. juli.

Hvis rygterne taler sandt, skal Green Day altså tilsyneladende både spille i Berlin og Roskilde samme dag, mens Duran Duran skal nå hele vejen fra Rom til Dyrskuepladsen. Umiddelbart en logistisk set noget håbløs opgave.

Desuden kan man begræde, at tre så prominente navne som Brian Wilson, Interpol og Bright Eyes, der alle spiller om søndagen, er placeret inden for en halv time. Brian Wilson skal således spille klokken 20.00 på Orange scene, mens Bright Eyes og Interpol begge går på klokken 20.30 på henholdsvis Odeon- og Arena-scenen.

Det bør dog bemærkes, at programmet ifølge arrangørerne stadig ikke er mere fast, end at ændringer og justeringer endnu kan forekomme.

Se programmet her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA