Nyhed

The BossHoss til Amager Bio i april

De tyske cowboys' kommende Europaturné lægger vejen forbi Amager Bio den 21. april

De syv gale cowboys, der går under navnet The BossHoss, har været en national besættelse i hjemlandet Tyskland, hvor deres ironiske countryudgaver af pophits – tilsat bredskygget hatte og wifebeater – har ligget på top ti på albumhitlisten og trukket fulde huse. The BossHoss har blandt andet lavet en gungrende country-udgave af White Stripes' "Seven Nation Army", samt tilsat Britney Spears' "Toxic" for western-guitar og vrinskende heste. Selv kalder Berliner-gruppen deres stil for "Country Trash Punk Rock".

The BossHoss debuterede i 2005 med albummet "Internashville Urban Hymns", og siden er det blevet til seks udgivelser, senest 2011's "Liberty of Action", i forlængelse af hvilket de drager på Europaturné til foråret og altså lægger vejen forbi Amager Bio den 21. april.

GAFFA's anmelder Erik Barkman var ikke videre begejstret for de noget stereotype cowboys' tredje album "Stallion Batallion" (med egne sange) fra 2008 og konkluderede sin tostjernede anmeldelse med ordene: "The BossHoss' melodier og tekster er en fortærsket samling klichéer, og deres sammenspil er blottet for reel gejst og spilleglæde. Tamt og overflødigt."


Til gengæld kan de nok levere varen live. I en anmeldelse af deres optræden på Danmarks Smukkeste Festival i 2007 skrev GAFFA's anmelder Ole Rosenstand Svidt blandt andet i sin femstjernede anmeldelse: "De syv herrer er nemlig fremragende musikere, og koncerten var én lang demonstration af spilleglæde og kærlighed til både tidens hits og den country-tradition, de bliver fortolket ind i."

Billetter kan købes her

Her kan du se deres bud på Outkasts "Hey Ya":


ANNONCE