x

Entombed udgiver nyt album og giver danske koncerter

Entombed udgiver nyt album og giver danske koncerter

Den lange pause er forbi for det svenske dødsmetal-band Entombed, som nu er klar med genudgivelse af materiale og ny single fra det kommende album. I den anledning gæster bandet Danmark med to intim-shows - Beta i København fredag den 11. maj og Radar i Aarhus lørdag den 12. maj

Det er over 20 år siden at Entombed udgav det banebrydende debut album "Left Hand Path", som var med til at etablere bandet på den svenske dødsmetal-scene. Siden 2007 har bandet holdt pause, men vil i løbet af første halvdel af 2012 udgive et nyt album, genudgive tidligere materiale samt udsende en 7" vinyl. Bandet gæster derfor Danmark med to intim-shows på Beta i København fredag den 11. maj og Radar i Aarhus lørdag den 12.maj.

Entombed opstod i 1987 og var pionerer for genren "Stockholm-death-metal". Efter det skelsættende debutalbum fulgte bandet op med to lige så banebrydende albums "Clandestine" og "Wolverine Blues", hvoraf sidstnævnte gav dem mærkatet "death 'n' roll". De har gennem deres senere udgivelser udfordret sig selv og verden med deres unikke sangstrukturer, kompositioner og ikke mindst af deres valg af lyd.  

Efter den lange pause og med over 20 års erfaring er Entombed igen klar til at slippe bæstet løs.

Forsalg er i gang via spillestederne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA