Nyhed

Foreign Beggars og Gangrene på Vega

To hiphop-navne spiller på Vega i februar

Vega får besøg af den engelske grime-gruppe Foreign Beggars 18. februar og den amerikanske hip hop-duo Gangrene 23. februar.

Gangrene består af de de to rappere The Alchemist og Oh No (billedet), og det de laver er rå og uforfalsket West Coast-gangstasrap. Begge er de hver for sig yderst etablerede og respekterede på rapscenen. The Alchemist har senest udgivet et soloalbum ved navn "Chemical Warfare", hvor blandt andre Eminem medvirker. The Alchemist har arbejdet sammen med Eminem som Eminems dj og har også haft samarbejder med de legendariske Cypress Hill. På to af numrene fra "Chemical Warfare" medvirker Oh No, og de to har siden hen etableret et fast samarbejde og udgivet tre album. Det seneste, "Vodka and Ayahuasca" udkom i slutningen af januar.

Foreign Beggars består af fire rappere fra London. De blander genrer som grime, dubstep og hiphop og er en særdeles aktivt live-navn. Gruppen har eksisteret siden 1996 og udgav deres første plade i 2003. For tiden er de aktuelle med ep'en "I'm Hard Over You"


Koncerter på Vega, København

18.02: Foreign Beggars, kl. 23, Køb billetter via GAFFA Live

23.02: Gangrene, kl. 21, Køb billetter via GAFFA Live


 


ANNONCE