Nyhed

Plan B på vej med treer

”Ill Manors” er titlen på rapperen og sangerens tredje album

Plan B, også kendt som Benjamin Drew, er på vej med efterfølgeren til 2010's succes "The Defamation of Strickland Banks". Titlen er "Ill Manors", og ifølge Plan B selv er han yderst tilfreds med det kommende album. "Albummet har den samme lyriske dybde, som på mit første album, men den musiske komposition er lysår foran, da den er sammensat af alt jeg har lært gennem de sidste fem år," siger han ifølge gigwise.com

Plan B debuterede i 2006 med albummet "Who Needs Action When You Got Words", som er rap- og hiphop- inspireret. I foråret 2010 udkom det langt mere soul-påvirkede "The Defamation Of Strickland Banks". Et album, der modtog mange roser fra kritikere, som også formåede at ligge på toppe af den engelske hitliste i fem uger. Singlen "She Said" blev et hit og var blandt andet "Ugens Uundgåelige" på P3 i april 2010.

Foruden sin musikalske karriere har Plan B været med i en række film, blandt andre "Harry Brown" fra 2010, hvor han spillede over for Michael Caine. Senest har Plan B selv skrevet og instrueret filmen "Ill Manors", som deler titel med det kommende album. Filmen får premiere i biograferne den 4. maj.


Hvornår "Ill Manors" udkommer holder sangeren fortsat hemmeligt.

Læs GAFFA-anmeldelsen af "Defamation Of Strickland Banks" her.

Se musikvideoen til hitsinglen "She Said" nedenfor.


 

ANNONCE