x

Daft Punk har mødtes med Nile Rodgers

Daft Punk har mødtes med Nile Rodgers

Det er muligt, at den franske duo, Daft Punk, bestående af Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo, skal lave et album sammen med produceren og Chic-guitaristen Nile Rodgers. I tirsdags har de i hvert fald besøgt Rodgers' hjem i New York, formodentlig for at diskutere et muligt musikprojekt sammen.

"Daft Punk is hanging at my house" skrev Rodgers på sin blog. En musikreference til hitsinglen "Daft Punk Is Playing At My House" fra LCD Soundsystem. Hverken Rodgers eller Daft Punk har offentliggjort detaljer omkring samarbejdet, men begge kunstnere har igennem tiden udtrykt stor beundring for hinandens arbejde.

Det er dog ikke første gang at de har mødt hinanden. I 90'erne mødtes de under "en form for lytte-fest… vi havde ikke tid til at få gang i et kunstnerisk samarbejde, men de kondolerede for tabet af min musikalske partner Bernard Edwards. Og sagde at de var vilde med Chic," fortæller Rodgers. Parterne havde efterfølgende snakket om at mødes under bedre omstændigheder, og det kunne først blive nu.

Rodgers vil muligvis være med inde over Daft Punks kommende album, efterfølgeren til 2005's "Human After All". Rodgers er nok bedst kendt som discopioner med bandet Chic, der storhittede i slut-70'erne med hitsingler som "Le Freak", "Everybody Dance" og "Good Times". Han har dog også vundet stor respekt som producer for blandt andre David Bowies "Let's Dance" og Madonnas "Like A Virgin".

Rodgers blev i 2010 diagnosticeret med prostatakræft, men skulle være i bedring.  

Hør et af diskoens ultimative numre, "Good Times" her:

Og Daft Punk med "Around The World" – bemærk baslinjen, der har nok hentet lidt inspiration hos "Good Times":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA