x

Koda og Creative Commons inviterer til debataften

Koda og Creative Commons inviterer til debataften

Internettet har påvirket musik- og sangskriverbranchen igennem de sidste par år. Det har forandret måden hvorpå vi distribuerer og forbruger musik, og i den sammenhæng er der mange meninger for og imod de teknologiske fremskridt, både de lovlige og ulovlige.

Creative Commons er et initiativ, som forsøger at skabe bro mellem den tidligere og den nye måde at distribuere musik på. Creative Commons er en non-profit organisation, der stiller gratis værktøjer til rådighed, og har efterhånden spredt sig til næsten 100 lande. Sangskriverorganisationen Koda var blandt de første forvaltningsselskaber i verden, som åbnede dørene op for de nye tanker og tiltag på prøvebasis.

Dette tema sætter Koda og Creative Commons Denmark fokus på gennem to debataftener i henholdsvis København og Aarhus, hvor alle interesserede har mulighed for at deltage, da der er gratis entré. Aftenernes program vil indeholde præsentation af Creative Commons-værktøjerne og indlæg fra Koda, samt en række præsentationer fra danske kunstnere og pladeselskaber, som bruger værktøjerne i deres daglige kreative virke.

Blandt kunstnerne og pladeselskaberne er Dad Rocks, Per Vers (billedet), Tone, Town Portal, Red Tape, Uhrlaut og Father Figure Records.

Dato og sted for debataftenerne er:

Onsdag den 7. marts – KODA, Landemærket 23-25, 1016 København K

Torsdag den 8. marts – Promus, Vestre Allé, 8000 Århus C Begge aftener er kl. 19-22.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA