x

Farven Fornem udsender single i dag

Farven Fornem udsender single i dag

Den danske popgruppe Farven Fornem har eksisteret siden 2006. Fra at have befundet sig trygt og sikkert i den varme undergrund i nogle år, er de nu klar til at kaste sig for løverne i den brede offentlighed. I ryggen har de pladeselskabet A:larm Music (Mikael Simpson, Mew, Trentemøller med flere).

I dag præsenterer bandet deres førstesingle "X". Med et mørkt, poppet og elektronisk fremaddrivende musikalsk univers tilsat et poetisk tekstunivers indskriver Farven Fornem sig i kategori med danske navne som Kliché, Mikael Simpson og Spleen United.

Førstesinglen er en forløber for debutalbummet "DNA", som udkommer 26. marts. Albummet er lavet i samarbejde med Caspar Hesselager, også producer for Hymns From Nineveh. Albummet byder på følelsesladede fortællinger om kærlighedens smertefulde væsen, den uundgåelige undergang og det evindelige håb. Sangene handler om den fremmedgjorthed, som opstår når verden står i flammer.

Du kan høre de poetiske fortællinger foldet ud på galoperende lydlandskaber, når Farven Fornem giver koncert på torsdag på Rust, København.

Du kan se og høre Farven Fornems single "X" her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA