x

Colleen klar til weekendens Forma Nova Festival

Colleen klar til weekendens Forma Nova Festival

I den kommende weekend afholdes Forma Nova-festivalen, og på trods af at den nemt bliver overskygget af den netop overståede Roskilde Festival, er der masser af gode grunde til at tage turen til Fredericia.

Forma Nova byder primært på mindre, ukendte navne, så der skulle være gode muligheder for at opdage ny, spændende musik på de fire dage, festivalen varer fra 7.-10. juli. Blandt de over 30 navne, der spiller på Forma Nova 2005, er: Efterklang (pi), Early Day Miners, Sofus Forsberg, Unwed Sailor, Wäldchengarten, Manual + Syntaks, Erik Levander, We vs Death og altså Colleen, som må ses som et af festivalens største navne i kraft af Cécile Schotts to glimrende album for The Leaf Label.

Da overtegnede i sidste uge interviewede Schott her til GAFFA.dk, spurgte jeg hende, hvorfor du skal tage turen til Fredericia for at se Colleen live:

– Jeg synes folk skal møde op, hvis de synes om melodisk, akustisk musik, som ikke kan klassificeres, fordi det hverken er traditionelt, pop, klassisk eller elektronisk, men lyder forskelligt fra størstedelen af alt den musik, der laves i øjeblikket.

Overbevist? I så fald koster billetter til Forma Nova Festivalen 225 kroner for et 3-dages pas og 125 for et 1-dagspas. Colleen optræder den 9. juli klokken 23:00.

Læs mere om Colleen i GAFFA.dks store interview her!

Læs en anmeldelse af en Colleens koncerter her!

Find mere information om Forma Nova Festivalen her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA