x

Gojira til Copenhell

Gojira til Copenhell

Det franske heavy meta-lband Gojira har gennem det seneste årti haft god vind i sejlene, og nu kommer bandet til hovedstanden for at ryste Copenhell. Gojira, som er det japanske navn på mosteret Godzilla, spiller progressiv dødsmetal med præg af thrash-eksperimental-metal.

Gojira er kendt for sine tekster, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed. Bandet er i øjeblikket i gang med en ep, som skal hjælpe antihvalfangst-organisationen Sea Shepherd. Udover at arbejde på ep'en er Gojira i studiet med producer Logan Madder (eks-Machine Head) for at indspille et nyt album. Begge albums forventes at udkomme i løbet af foråret/sommeren 2012, hvor man med sikkerhed vil kunne få en smagsprøve på årets Copenhell-festival.

Gojira udgav deres debutalbum "Terra Incognita" i 2001, og siden er det blevet til tre album. "The Way Of All Flesh", bandets seneste album, udkom i 2008, hvor GAFFA gav den 4 stjerner og skrev "Bandets fjerde album besidder alle forgængerens karakteristiske træk: dødsmetal blandes med progressive, tekniske og futuristiske toner, og Gojira skaber herved en ny og ganske original lyd". 

Blandt de allerede offentliggjorte optrædener til Copenhell er følgende: Marilyn Manson, Lamb Of God, Slayer, Anthrax, Mastodon, Skeletonwitch, Trivium, Killswitch Engage, Korpiklaani, Immortal, All Shall Perish og Barricade.

Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA