Nyhed

Lou Reed fejres på Ideal Bar

Den snart koncertaktuelle amerikaners runde fødselsdag markeres med et arrangement på Vesterbro

2. marts runder Lou Reed de halvfjerds år, og det skal naturligvis også markeres herhjemme. På Ideal Bar, som har til huse under spillestedet Vega på Enghavevej, inviteres således til arrangementet "A Life On The Wild Side: Lou Reed's 70th Birthday Bash", som arrangørerne kalder "en tilbagelænet fejring af en mand, som har rykket grænserne for, hvordan musik lyder, og hvilke historier den fortæller". Aftenen vil byde på DJ-sets, quiz og - ikke mindst - oplæg ved en af landets store Reed-kapaciteter, den rutinerede rockskribent, forfatter med mere Bo Green Jensen.

Blandt aftenens djs finder man Jensens kritikerkollega Klaus Lynggaard, som vil ligge vægten på sin store passion i Reed-regi: Reeds covernumre. Som arrangørerne påpeger kan arrangementet, udover at være en fejring af den prominente fødselar, betragtes som en anledning til at komme i stemning til Reeds koncert i Falconer Salen den 18. juni.

Bag arrangementet står musiker og projektleder Johannes Dybkjær Andersson samt musikjournalisterne Mikkel Falk Møller og Danni Travn. De har tidligere stået bag koncertrækken "We Proudly Present …", Bob Dylan-festen "Bob Till You Drop" og senest "R.E.M.R.I.P.".


Også her på GAFFA markeres den runde fødselsdag. Det sker med et dobbeltportræt af Reed og den gamle Velvet Underground-kollega John Cale, som ligeledes runder de halvfjerds i marts. Den store artikel vil være at finde i marts måneds Klub GAFFA-tllæg.

A Life On The Wild Side: Lou Reed's 70th Birthday Bash
Ideal Bar 2/3/12 kl. 18.00-23.00 – Fri entré
Arrangementet følges op af fest med Vegas egen rockklub, Frankie Teardrop fra 23.00.

ANNONCE