Nyhed

The William Blakes holder fastelavn på søndag

Alle er The William Blakes ved årets traditionelle velgørenhedsfest i Amager Bio

Det festglade orkester med Kristian Leth i front er igen klar med fastelavnsfest, som finder sted nu på søndag (den 19. februar, red.) i Amager Bio. Alle opfordres til at komme udklædte, og et rygte forlyder nu, at de deltagende gæstemusikere vil klæde sig ud som...The William Blakes.

The William Blakes inviterer nemlig igen venner, helte og inspirationskilder til en fest, hvor overskuddet vil gå til foreningen Partners In Health, der arbejder for at redde liv i Haiti. I år kan man opleve følgende artister:

Burhan G, som har kendt medlemmerne i The William Blakes i mange år, hvor bandets Frederik og Fridolin Nordsø begge har været med til at producere for Burhan. Da han blev spurgt om at deltage i fastelavnskoncerten udbrød Burhan efter sigende: "Selvfølgelig vil jeg det!". Bandet og sangeren har tidligere spillet sammen på Smukfest i Skanderborg i 2011.


Søren Huss er kendt som forsanger i Saybia og for det meget roste soloalbum "Troen & Ingen" fra 2010.

Michael Møller kendes bedst fra bandet moi Caprice og fra sin kritikerroste og Danish Music Awards-vindende internetudgivelse "A Month of Unrequited Love" fra 2011.

Nikolaj Busk, der er pianist og harmonikaspiller, har trods sine kun 30 år allerede modtaget 11 Danish Music Awards i Folk-kategorien, blandt andet for sit arbejde med Bjarke Falgren og Trio Mio.


Jens Haack, der er saxofonist, er især kendt som en del af Moonjam og har blandt andet gjort sig bemærket på hitalbummet "Songs For Saxophone" fra 1992.

Jannis Noya Makrigiannis, manden bag projektet Choir Of Young Believers, som debuterede i 2007 med ep'en "Burn The Flag", og i 2008 udkom debutalbummet "This Is For The White in Your Eyes". Opfølgeren "Rhine Gold" er på gaden 27. februar.

Mames Babegenush, hvori Bo Rande (The William Blakes) spiller trompet, er det internationalt anerkendte orkester. Gruppen er kendt for sin blanding af spirituel jødisk folkemusik med blandt andet tango, og i 2010 vandt de tre priser ved "The 2nd International Jewish Music Competition" i Amsterdam. Fra Mames Babegenush kommer Lukas Rande og Nicolaj Kornerup.


Cæcilie Trier er frontfiguren for det københavnske artrock-orkester Chimes & Bells, som udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2010.

Indians er et enmandsprojektet, der er i gang med at lave debutplade, som ved aftenens festligheder er med som opvarmning.

Fastelavnsfesten finder sted i Amager Bio, søndag den 19. februar kl. 20.00.


Billetter til fastelavnsfesten kan købes via GAFFA Live

ANNONCE