L.O.C. klar med single og på vej med album

L.O.C. klar med single og på vej med album

L.O.C. er, efter en mørk og dyster tid som libertiner i et dekadent og håbløst univers, på vej videre med en mere positiv opfattelse af livsnydelse, lader det til. Men den depressive tilstand bliver ikke lagt helt på hylden på det kommende album. Liam O'Connors nye album "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" kommer på gaden om en måned, kun et år efter forgængeren "Libertiner".

Singlen "Noget Dumt" er lavet i bedste west coast-stil og udviser et klassisk tekstmotiv i rapgenren, nemlig selvtilfreds umiddelbarhed. Selv siger L.O.C: "Musikalsk har jeg de sidste par år kysset med en del yderligheder. Det har medført en udvikling og et musikalsk råderum, der nu gør det til den fedeste fornemmelse i verden igen at lave noget af det jeg holder mest af. Tekstmæssigt befinder "Noget Dumt" sig i det selvforherligende og umiddelbare univers jeg altid har elsket ved rap."

"Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" er det sjette studiealbum fra L.O.C.'s hånd, og ifølge kunsteren selv er hver plade biografiske billeder af ham selv.

"Min musik og tekster har altid fungeret som en løbende biografi, og på "Noget Dumt" befinder man sig i en af de opadgående kurver, midt i det maniodepressive kapitel 6" siger L.O.C.

Albummet udkommer den 23. marts, og kort tid efter kan L.O.C. opleves rundt om i landet, i forbindelse med en kort forårsturné, med start den 29. marts i Sønderborg

Se datoer og køb billetter via GAFFA Live

 

Hør singlen "Noget Dumt"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA