x

Kim Larsen og nyt koncept i Tivoli Friheden

Kim Larsen og nyt koncept i Tivoli Friheden

Den 16. august byder Tivoli Friheden velkommen til sine gæster som sædvanlig. Men denne dag er det væsentligt dyrere at komme ind. Det er ikke fordi, der er ekstra fart på forlystelserne eller mere personale på, men fordi man får en koncert med Kim Larsen og Kjukken oven i handlen. 

Senest udgav han albummet "Mine Damer og Herrer" i 2010, der siden udgivelsen har solgt over 100.000 eksemplarer og Larsen er snart klar med et nyt album. Det album har allerede budt på singlen "Her Står Jeg".

Koncerten foregår på Tivoli Frihedens friluftsscene, hvor de også afholder alle deres Fed Fredag-koncerter. Men denne dag bliver Tivoli lukket for alle andre end dem, der har investeret i billetten, der udover Kim Larsen-koncerten også giver adgang til alle forlystelserne. 

Koncerten bliver på en måde den århusianske model af, hvad Tivoli i København forsøgte, da de havde besøg af verdensstjernen Kanye West, nemlig kun at lukke de folk ind, der har valgt at betale for hele arrangementet. Ligesom den københavnske model er det heller ikke nok at have et sæsonkort i Friheden. I modsætning til København bliver folk ikke gennet ud inden koncerten, men kan blive i forlystelsesparken hele dagen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA