Turboweekend på vej med album

Turboweekend på vej med album

Efter en længere turnéperiode kan Turboweekend nu fortsætte hvor de slap, og bandet er nu gået i studiet for at indspille det nye materiale, som skal resultere i et album senere på året. Den første og endnu ikke navngivne single udkommer tidligt i foråret.

Det danske synthesizer-rockband blev dannet i 2006 og består af de tre barndomsvenner Martin Øhlers Petersen, Silas Bjerregaard og Morten Køie. Bandet udgav debutalbummet "Night Shift" i 2007, hvor singlen "Into You" blev bandets første P3-hit, stærkt efterfulgt af "Wash Out" og "Glowing Vision". GAFFAs Thomas Borre gav albummet fire stjerner og skrev: " Med lige dele appeal til indierock-tilhængere og nu rave club kids bygger Turboweekend deres numre op omkring forvrængede keyboards, dansevenlig bas og trampende trommer." Bandet blev nomineret til både en Zulu Award og en P3 Guld-pris for kategorien Årets Nye Danske Navn.

Gruppens andet album "Ghost Of A Chance" blev udsendt i 2009, og indeholder hitsinglen "Trouble Is", som blev remixet af Tiësto, samt "After Hours" og "Something Or Nothing", der alle sammen var med til at give Turboweekend ekstra opmærksomhed. GAFFA, i form af anmelder Jesper Buhl, tildeler igen Turboweekend fire stjerner og skrev: " Opfølgeren til debutalbummet "Night Shift" er en kende mere afdæmpet i sit udtryk uden dog at have opgivet discoen, electroen og postpunken som æstetiske referencepunkter i deres minimalistiske rock-trio-konstellation. Det har til gengæld givet bedre plads til sangskrivningen og til sanger Silas Bjerregaard, hvilket er en rigtig god disposition"

Den seneste udgivelse fra bandet er ep'en "Bound" fra 2010, som blev udgivet via gruppens hjemmeside, hvor både Casper Clausen (Efterklang), Coco O (Quadron) og Ty Bulmer (New Young Pony Club) gæster. Musikvideoen til singlen "Into The Pavement" blev lavet på baggrund af gruppens kreative fans bidrag.

Nu er tiden kommet for bandet, hvor de igen går i studiet for at arbejde på deres tredje studiealbum.

Indtil den nye single kommer, kan man se og høre de den originale og remixede version af "Trouble Is" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA