Deathcrush og Cloud Nothings til Pop Revo

Deathcrush og Cloud Nothings til Pop Revo

Den aarhusianske festival Pop Revo er klar med yderligere to navne til årets program, hvor der denne gang er tale om bands i den hårde ende af genren. Norske Deathcrush og amerikanske Cloud Nothings (billedet) giver den med støjende garagerock og metal-flair.

Deathcrush består af to piger, Åse Røyset og Linn Nystadnes, og en mand, Andreas Larssen, på trommer, og er opkaldt efter den første ep fra det norske black metal-band Mayhem. Det er også musik, der kradser tungt med indslag fra punk, metal og noise, og som en sådan koncert ideelt afsluttes er forsangerinden til sidst nede og optræde på gulvet blandt publikum. Trioens karriere har taget fart det sidste år, hvor de har forført det meste af Norden med deres noise rock.

Cloud Nothings er netop blevet kåret som Best New Music på Pitchfork. Gruppen kommer fra Cleveland og består af Dylan Baldi, Joe Boyer, TJ "Juck" Duke og Jayson Gerycz. Bandet er essensen af teenage-attitude med vrede og frustationer. Musikken trækker på old school punk og garagerock, men blander det med powerpop. Lyrikken skriges ud og bliver akkompagneret af larmende trommer og guitar-hooks. Gruppen er et skoleeksempel på, hvor simpelt tingene kan gøres, når man holder fast i sin egen unikke lyd og måde at udtrykke den på.

Programmet for Pop Revo 2012 tæller nu: Grimes, Swearing At Motorists, Factory Floor, Austra, The Soft Moon, Lower Dens, og de to ovennævnte navne Deathcrush og Cloud Nothings.

Pop Revo finder sted den 18.-19. maj på VoxHall og Atlas, og billetter til årets Pop Revo kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA