x

Rolling Stones tilbage med et større brag

Rolling Stones tilbage med et større brag

Det har alt for længe været sparsomt med oplysninger om The Rolling Stones' nye og første album i otte år, men da tiden for udgivelsesdatoen nærmer sig hurtigere end man kan nå at sige Mandy Smith, dukker der dagligt nyt op.

Således er det netop blevet offentligjort, at Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ron Wood den 5. september udsender albummet ”A Bigger Bang”.

16 sange er der at finde på ”A Bigger Bang” der iblandt førstesinglen ”Streets Of Love” og "Oh No, Not You Again", "Rough Justice", "It Won't Take Long", "Laugh, I Nearly Died", "Rain Fall Down", "Back Of My Hand", "Infamy" og "This Place Is Empty”; de to sidstnævnte sunget af The Human Riff himself Keith Richards. Albummet er produceret af Don Was og Jagger og Richards alias The Glimmer Twins, præcis ligesom “Voodoo Lounge” og “Bridges To Babylon” hendholdsvis fra 1994 og 1997.

Den 21. august starter rullestenen en ny verdensturné i Bostons Fenway Park. Endnu forefindes der ingen konkrete detaljer om, hvor rock'n’roll-cirkuset rammer Europa, men det bliver i sommeren 2006. I øvrigt kan det nævnes at medlemmer af den officielle fanklub opfordres til at sende deres drømmesætliste ind til fanklubben for så derved at påvirke de rockende oldermænd i deres sangvalg.

Og så fyldte Mick Jagger for resten 62 år i går, tillykke, dér.

Rolling Stones' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA