Alphabeat klar med ny single

Alphabeat klar med ny single

Silkeborg-bandet Alphabeat er klar med deres første nye sang siden 2009's album "The Spell". Det 80'er-festglade band er i forårshumør, og netop lyden af forår og sommer er med på deres nyeste single "Vacation", som udkommer mandag den 12. marts.

Med et samlet salg på over en million i album- og singlesalg, udsolgte koncerter, supportjobs for Lady Gaga og engelske top 10-singler er det gået godt for det danske band siden deres albumdebut i 2007 med "Alphabeat".

Anders SG, Stine Bramsen, Anders B, Rasmus Nagel, Anders Reinholdt og Troels Hansen udgav tilbage i 2006 debutsinglen "Fascination", som tiltrak gruppen så voldsom en opmærksomhed, at de hurtigt blev til et popfænomen inden for landets grænser. Singlen blev efterfulgt af "10.000 Nights Of Thunder", som for alvor fik etableret bandet på den danske musikscene.

Der gik dog ikke længe, før udlandet fik øjnene op for bandet, og i 2007 skrev Alphabeat kontrakt med EMI i England. I alt har gruppen udgivet tre album, debutalbummet "Alphabeat" fra 2007, "This Is Alphabeat" fra 2008 – en international udgave af debuten – og senest "The Spell" fra 2009.

Alphabeat optræder for første gang med singlen ved X Factor-finalen i Herning den 23. marts, hvorefter de tager på en mindre forårsturné, hvor de lægger vejen forbi Aarhus og København.

Se teaseren til singlen "Vacation" af Alphabeat her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA